Poštovana korisnice / Poštovani korisniče

Naša Internet trgovina usmjerena je na vas. Kupac nam je uvijek na prvom mjestu, što potvrđuje velik broj stalnih kupaca, naše višegodišnje uspješno poslovanje te uvijek prisutna korisnička podrška koja rado odgovara na sve upite.

Kako bismo nastavili uspješnu suradnju, ovim putem obraćamo vam se zbog informiranja o zaštiti vaših osobnih podataka koje dijelite s nama. Zaštita vaših osobnih podataka nam je izuzetno važna i želimo dijeliti i uživati s vama međusobno povjerenje kako bismo uvijek bili tu za vas.

Svi podaci koje koristimo su zaštićeni po najvišim standardima zaštite osobnih podataka i iste ne dijelimo, osim kada je to nužno kako bi izvršili traženu uslugu prema vama. Primjerice, s dostavnom službom dijelimo vaše naznačeno ime, adresu dostave i broj telefona, kako bismo mogli isporučiti vašu narudžbu.

Za obavljanje kupnje u Internet trgovini nužna je vaša suglasnost s Pravilima zaštite osobnih podataka te je važno naglasiti da ukoliko se ne slažete s navedenim dokumentima, nismo u mogućnosti isporučiti naručeno.

Ukoliko imate ikakvih pitanja, komentara na ovo, molimo vas da nam pošaljete e-mail a svakako nam se možete javiti i pismom na adresu tvrtke.

Hvala vam na vašem vremenu i povjerenju.