Ulja jetre divljeg arktičkog bakalara

(isporuka odmah)

proizvedeno tradicionalnim metodama, bez toplinske i kemijske obrade

Proizvođači koji su obnovili tradicionalni način spravljanja ulja od riblje jetre vratili su čast ovoj od davnina cijenjenoj hrani koja se koristila ponajprije za malu djecu u razvoju te za trudnice i dojilje, bolesnike i sve one čiji je organizam izložen posebnim naporima.  

Kao sirovina koristi se samo jetra, i to divljeg bakalara iz čistih mora arktičkog područja. Ovo omogućuje visoku koncentraciju vitamina topivih u mastima i korisnih omega-3 masnoća, njihov povoljan omjer i visoku iskoristivost, te krajnje nisku koncentraciju onečišćenja tako da za njihovo uklanjanje nisu potrebni kompleksni tehnološki procesi koji utječu i na sadržaj nutrijenata. Ulov ribe za ova ulja slijedi načela održivog ribarenja. Prirodna ravnoteža faune ne narušava se proizvodnjom ovih ulja. 

Prirodan okus i miris te pigment usko su vezani uz sadržaj nutrijenata te trajnost proizvoda. Ova ulja pružaju potpuni doživljaj RAW kvalitete koju cijene sirovojelci a zbog malih serija testiraju se češće na teške metale i druga onečišćenja. Nikakvi sintetski nutrijenti nisu dodani. To je kvaliteta koja stoji iza više cijene ulja. 

 
Prirodan omjer vitamina D i A ne izlazi iz raspona 1:5 - 1:10 i time jamči dobru apsorpciju ovih važnih vitamina, bez opasnosti od predoziranja.

Odoo slika i tekst blok

Green Pasture proizvodi (USA)

Gotovo dvadeset godina na tržištu, Green Pasture je jedini od svega nekoliko proizvođača koji se drže tradicionalnog, neagresivnog i laganog procesa, koji ulje bakalara dobiva laktofermentacijom jetri bakalara čime se čuvaju vrijedni nutrijenti hranjivih ulja jetre bakalara, ulja jetre raže, maslačnog ulja itd.

- ulje fermentirane jetre bakalara (Blue Ice) PRIKAŽI

- ulje fermentirane jetre raže (Blue Ice) PRIKAŽI

- maslačno ulje (X-Factor Gold) PRIKAŽI

- mješavina fermentiranog ulja bakalara i maslačnog ulja (Blue Ice Royal) PRIKAŽI

- kozmetika od jestivih sastojaka (Beauty Balm, Calm Balm) PRIKAŽI

Odoo slika i tekst blok

Rosita Realfoods proizvodi (Norveška)

Rosita nudi vrijedne proizvode dobivene neagresivnim tradicionalnim procesom koji ne uključuje fermentaciju što ih čini nezamjenjivim za sve one koji ne podnose fermentirano ili su preosjetljivi na namirnice s histaminom a ne žele kompromis u pogledu bogatstva nutrijenata.

- ulje jetre bakalara (Extra Virgin Cod Liver Oil) PRIKAŽI

- ulje morskog štakora (Ratfish - Chimera monstrosa) PRIKAŽI