Kako kupiti?

Naručivanje:

Naše proizvode možete pronaći u ''Trgovini''. U lijevom stupcu možete pregledati uže skupine proizvoda. Pri vrhu možete naći linkove direktno na neke od proizvoda.

Odaberite proizvod i količinu koju želite, ubacite u ''košaricu'' i proslijedite narudžbu. Kod narudžbe je potrebno ispuniti polja s vašim osobnim podacima, a postoji i polje "vaša napomena uz narudžbu, u koje možete dodati i napomenu, ukoliko je potrebno.

Mi ćemo vam u najkraćem roku poslati mail s ponudom, koja uključuje točan iznos, prema načinu plaćanja i isporuke koji odaberete. Ovu ponudu možete prihvatiti ili nam možete javiti da odustajete od kupnje na sveta.hrana@zaslon.hr

Plaćanje:

Možete odabrati uplatu na žiro-račun ili plaćanje prilikom dostave na željenu adresu. Ukoliko želite platiti karticom poslužite se uslugom Transferwise koristeći ovaj sigurni link

TRANSFERWISE

Molimo da pritom podesite prijenos tako da s Vaše strane unesete željenu valutu a sa strane primatelja HRK u iznosu s naše ponude (vidi primjer ispod). U napomenu stavite broj ponude.Odustajanje od narudžbe:

Ukoliko odustajete od već potvrđene narudžbe javite nam to mailom ili na telefon

Isporuka:

Kupljeni proizvod isporučuje se putem kurirske službe, a paket se šalje nakon primitka uplate na žiro račun ili uslugom otkupnine. Cijena dostave je 30 kn a za narudžbe preko 500 kuna dostava na području RH je besplatna. Ukoliko želite platiti prilikom dostave, na Vašoj adresi, dodatak je 5kn.

Poteškoće:

Ukoliko dođe do tehničkih poteškoća, molimo da nam javite na sveta.hrana@zaslon.hr.