Što je Sveta Hrana?

 

Pionir nutricionizma - dr. Weston Price - sredinom dvadesetog stoljeća proveo je opsežno desetgodišnje istraživanje 14 zdravih primitivnih naroda sa svih strana globusa koji su u to vrijeme još bili na rubu civilizacije. Imao je priliku promatrati njihov kontakt s njom i promjene nastale zbog tog kontakta. Premda su ti narodi do tada bili besprijekornog zdravlja svi su imali tradiciju s osobitim naporima nabavljati neke namirnice za svoje trudnice, djecu i starce. Smatrali su ih posebnima, svetima.

Razvojem industrije i trgovine ove su namirnice izgubile bitna svojstva koja su ih činila svetima.

Primitivni su narodi zajedno s običajima doseljenika primili od njih i zdravstvene probleme koji su među doseljenicima bili uobičajeni. Weston Price je dokumentirao stanje prije i poslije te analizirao tisuće uzoraka namirnica u svom američkom laboratoriju s timom suradnika te napravio više tisuća fotografija kao svjedočanstvo za buduća vremena koje čuva zaklada Price-Pottenger Nutrition Foundation a veoma aktivno promiče i zaklada Weston A. Price Foundation.

Sveta Hrana je oznaka za napore da se i u život današnjeg čovjeka vrati sve ono što je tradicija brižno njegovala a znanost svojim istraživanjima potvrdila kao blagotvorno i nezamjenjivo kako u prehrani tako i u načinu života.

Fermentirano ulje riblje jetre jedno je "izgubljenih blaga". Vikinzi su pred vratima svojih kuća držali bubanj sa fermentiranim ribljim jetrama a rimski vojnici svakodnevno uzimali riblje ulje. Gotovo sve marke ulja jetre bakalara danas, u dućanima zdrave prehrane je visoko rafinirana. jer je prošla postupak koji uništava sav prirodan vitamin A i D, te ga naknadno zamjenjuju sintetskim...

Sirovo fermentirano ulje jetre bakalara sadrži dva i pol puta više terapeutskih vitamina A i D, te se tijekom proizvodnje ne koristi toplina. Tako se zadržavaju dragocjeni enzimi, minerali vitamini i druge hranjive tvari koje bi inače bile uništene preradom.

Dodavanjem ulja jetre bakalara u prehranu aktivno smanjujete rizik od bolesti arterija i srčanog udara.

Blue Ice fermentirano ulje jetre bakalara najbolje je koristiti u kombinaciji sa X-Factor gold maslačnim uljem. (Royal mješavina) To je otkriće dr. Westona A. Pricea 30ih godina prošlog stolječa, koji je uočio da kombinacija tog dvoje posjeduje gotovo čarobnu snagu ozdravljanja.

Izdvajamo iz ponude:

Green Pasture Blue Ice fermentirano ulje jetre bakalara po cijeni od 359,00 kn

Green Pasture Royal mješavina - gel po cijeni od 429,00 kn

Rosita EVCLO nefermenirano ulje jetre bakalara - kapsule po cijeni od 333,00 kn

Nabavite već danas i pokrenite pozitivne promjene u vašem tijelu!